Trött

Igår kväll så började jag må skit dåligt och morsan ville sova sån tur att jag har en storebror som har sömn problem, så åkte hem till min bror 2 natten kollade på Tv och tog det lugnt. Konstiga är att jag känner mig tryggare hemma oss min bror än hemma. Men idag så är jag riktigt jävla seg orkar inte med mycket men vi ska beställa pizza och hoppas på att jag får lite energi där för jag ska sova här igen. Börjar bli rätt jobbigt att må dåligt att man inte klarar av att vara ensam. Längtar fortfarande efter mitt xbox sitter och små glor lite när min bror spelar nu när jag sitter och skriver på sandras dator. Men jag har börjat fundera starkt på att lägga av med wow ”world of warcraft” känns inte lika lockade att spela längre efter Bc saknar pr bc. För saken är att blizzard har tagot bort det som är roligt i spelet och det är vad jag personligen tycker alla fall det är att crita massor, men man kan inte göra det längre för all recilliance som har kommit. Men är trött som fan pallar inte skriva mer men skulle vilja, så ska sätta mig och kolla på Tv med Sandra.. Peace



*EDIT* som sagt vi hadde bestält pizza från nappoli i motala först tog det 2 timnmar innan vi fick maten inte nog med det var maten ass kall och vi fick fel såser inget bröd som sandra hadde bestält och klockan var efter 10 när vi fick pizzerna så vi kunde inte beställa från ett nytt ställe. Mycket besviken med kall pizza i magen sista gången jag äter från dom.

Bakis

Ush vad jag är bakis idag fredde tom och elin kom hem till mig igår och bjöd på massa bärs så det vart en del. Så idag har jag inte gjort så mycket förutom sovit druckit vatten och försökt ta det så lungt som möjligt. Så är det vettenfestivalen idag då rätt tråkigt att man är sjuk och inte kan gå dit, men tröst är ju att vi har beställt mitt xbox idag. Längtar galet efter att få spela och skrika lite och mosa saker.
kräk

RSS 2.0