Jag har spelat megaman

Watch more Gaming Videos

Rätt kul


Lördag morgon

lördag morgon super fortfarande träffat sara och tom på vägen in på stan så ska väl fortsätta supa och ha kul med dom:)


Fredag

Precis ätit tacos och öppnat en kall öl satt mig för att lungna ner mig sen kanske ska ut, avundas på min bror för han sitter och spelar "Too human" och mitt xbox är fortfarande inne på chipper på reperation som den har vart nu snart 3 veckor. Men ska ringa in på fredag igen om en vecka om dom inte har skickat den då får jag väl göra som min bror sagt att ryta till och säga att dom ska får ha det fixat eller pengarna tillbaka. Men ska gå och gråta mig en skvätt och forsätta kolla på too human gameplayes peace

Xbox


Super igen

Hopp så super man igen på en vardag början av en onsdag men ska gå och dricka mjölk och försöka sova, längtar ju inte efter mårgondagen. Men har ju en halv platta i gaderåben till beredskap.

Glider Elite

Nu har jag änterligen köppt glider elite så att jag kan göra annat på datorn medans jag bottar + att jag kan botta på 2 account sammtidigt så man får mera tid att göra annat. Sen får jag vell börja sälja guld åt kineserna igen:)

:D

World of warcraft

Suttit och kollat igenom min gamla wow prints, sen har jag inte gjort så mycket förutom att kollat på TV har fått in en boxer i rummet. Så har inte skrivit på ett tag har inte haft så mycket att skriva om.


Torsdag

Då super man igen på en vecko dag då:) Freddie kom förbi men mer öl, man börjar nästan tro att börjar bli alkis. Well klagar alldrig om man ska festa!

Fredde man!


Fest!

Fett med soft vi fick besöck av fett med fin tjej, Bärs FTW


Kim är på permis

Fan va nice kim är på permis och får sova borta en natt då blir det galet med supa! Så han och jag sitter hemma oss mig på en måndag och super.


Kim på bilden
 Haha ser att han skelar

18 år

Igår fyllde jag 18 så var ute med farsan i linköping och köpte en ny data stol käka på max och hadde det gött. Sen på kvällen gick jag ut och grillade och festa med fredde och lillis och gänget rätt kul, så idag har jag huvudvärk. vet inte mycket mer jag ska säga, peace


RSS 2.0